Βιογραφικό

Γειά σας, είμαι η Μαλβίνα και γεννήθηκα στις 3 Ιανουάριου στην Θεσσαλονίκη. Εργάζομαι ως καθηγήτρια εικαστικών στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ελευσίνας, όπου και κατέχω οργανική θέση ως επιτυχούσα του ΑΣΕΠ (2005).

Οι σπουδές μου ξεκινούν με την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Αθηνών, στα εργαστήρια του Παναγιώτη Τέτση και του Δημήτρη Μυταρά. Τα ζωγραφικά μου έργα θα μπορούσαν να τοποθετηθούν στις παρακάτω εποχές-περιόδους:

· Βιομηχανικά κτίρια της Χαλκίδας

·  Psychosis series

·  Through the Looking Glass Series

·  Dark Series

·  Πορτρέτα

·  Grotesque Πορτρέτα

·  Κατασκευές

·  Ειδικές κατηγορίες Calypso Hotel Chania-Crete & Camden Town London

Η επαγγελματική μου πορεία με ώθησε να ασχοληθώ με την Ειδική Αγωγή και στη συνέχεια να λάβω Μεταπτυχιακό Τίτλο σπουδών στην Ειδική Αγωγή από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Ταυτόχρονα, ως υποστηρίχτρια της δια βίου μάθησης, έχω παρακολουθήσει ποικίλα σεμινάρια που αφορούν τη ψυχολογία του εφήβου και τις ψυχολογικές διαταραχές. Μερικά από αυτά είναι τα εξής:

· “Εγκληματολογική Ψυχολογία”, διοργάνωση ΕΚΠΑ.

· “Διαζύγιο & Επιδράσεις στη ψυχολογία της οικογένειας”, διοργάνωση ΕΚΠΑ.

· “Διαταραχές του Αυτιστικού φάσματος: Παρέμβαση μέσω κοινωνικών ιστοριών”, διοργάνωση Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

· “Αναπτυξιακά, συναισθηματικά & συμπεριφορικά προβλήματα”, διοργάνωση Ελληνική Εταιρεία Ψυχικής Υγιεινής & Νευροψυχιατρικής του Παιδιού.

· “Επαγγελματική Αποκατάσταση ΑμεΑ: Δυνατότητες & εμπόδια μετάβασης των ατόμων με ειδικές ανάγκες στην επαγγελματική απασχόληση”, διοργάνωση Ανοιχτό Ίδρυμα στην Εκπαίδευση.

· “Παιδικό Ιχνογράφημα & διερεύνηση προβλημάτων”, διοργάνωση Ανοιχτό Ίδρυμα στην Εκπαίδευση.


Λόγω της ασταμάτητης καλλιτεχνικής μου ανησυχίας, καθώς και με την εξαιρετική συνεργασία με τους συναδέλφους μου έχει αναπτυχθεί μια κοινότητα μαθητών, οι οποίοι με λαχτάρα και απίστευτη προθυμία συμμετέχουν σε ποικίλα καλλιτεχνικά project.


Ειδικότερα, στα πλαίσια του προγράμματος «Αγωγή σταδιοδρομίας» γυρίστηκαν δύο ταινίες μία κωμωδία και ένα θρίλερ με αντίστοιχους τίτλους «Το ονείρεμα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ» και «οι Δέκα κληρονόμοι». Επίσης στο Εργαστήρι Εφαρμοσμένων τεχνών του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ Ελευσίνας δημιουργήθηκε από τους μαθητές με την καθοδήγηση μου ένα graphic novel – παραμύθι – κόμικς με τίτλο «Το χρονικό της ΚαινοΓαίας».


Τέλος, σε κάθε σχολική χρονιά διοργανώνονται με πολλή φαντασία αλλά και καλλιτεχνική δημιουργικότητα η Χριστουγεννιάτικη και Καλοκαιρινή γιορτή του.